Rada Manojlović i pobednik Haris Berković naišli su na jedan malo veći problem u svojoj vezi. Naime, svađa je bila izbila prošle nedjelje kada je pobednik zvezda granda Berković svoju djevojku uhvatio u jednome SMS dopisivanju sa njenim bivšim dečkom Milanom Stankovićem.

"Rada i Haris sada zaista lijepo funkcionišu kada su zajedno, ali njega mnogo nervira to što ona ima jako mnogo udvarača, a naročito zato što je zbog njenog posla u kontaktu sa Milanom Stankovićem. Prošle nedjelje su sebili mnogo  zakačili kada joj je Haris nešto pričao, a ona ga nije mnogo konstatovala jer je slala sms poruke. On joj je bio ponovio ali ona i dalje nije obraćala veliku pažnju. Kada je nekoliko minuta kasnije Rada rekla da mora sutradan da se vidi sa bivsim deckom Milanom, Haris joj je tada na sav glas odbrusio:

"Dosta više o njemu molim te, šta ti imaš stalno sada da se čuješ i viđaš sa njim"! Ona je na to samo tiho zanijemila. Rada sada mnogo voli svog Harisa, ali on je jako ljubomoran na sve oko nje, i pravi joj mnoge velike probleme. Rada ga je upoznala sa svojom porodicom, dok on nju još uvijek nije odveo kod svojih roditelja da je upoznaju, ali ona mu na to nikada nije prigovorila, kaže dobro obaviješten izvor o svemu ovome..

svet.rs

 
Top