Zorica Krsmanović, majka od monstruozno ubijene pjevačice Granda Jelene Marjanović (33), posljednjih dana stalno se i mnogo preispituje o tome da li je ubistvo od njene kćerke Jelene namješteno ili je u pitanju samo jedna obična greška...Ovo tvrdi njena dobra komšinica, koja jos dodaje da u ovom moru informacija koje izlaze na svijetlo dana, Zorica više ne zna šta da dalje misli o svemu ovome. Takođe, ona jako žali što joj se njena cerka Jelena, ako je i imala nek najmanji razlog, nije požalila kao ćerka majci.

 "Ne zna više ni ja, jadna samo ta žena, šta da misli,ne zna ni ona. Stalno se i mnogo preispituje da li je Jelena mogla bar na samo neki način da joj pokaže da nešto nije sasvim u redu. Treba joj to da bi sklopila svoje kockice. Ali stalno ponavlja da joj se nije nikada požalila nijednom-kaže Zoricina komšinica.

Posvađale se jesu svega jednom prije nesto vise od pet godina, ali nisu se one družile. Nikad nisu bile bas neke drugarice. To se za Indi ne može nikako reći, za razliku od pevačice Nade Topčagić koja je uvijek bila uz nasu Jelenu. Sad, da li je istina da je bila Indi zaljubljena u Zorana, to niko od nas ne zna - ispričala je ona.

Informer.rs
 
Top