Posle punih 73 dana od velikog misterioznog ubistva pevačice Granda, Jelene Marjanović, policija je napokon  otkrila potpuno novi trag u svojoj istrazi. 

Naime, pojedini uzorcima koji su uzeti iz automobila od porodice Marjanović, forenzičari su nakon toga uspeli da izoluju sve tragove ljudske krvi, piše magazin Informer. U policiji jos objašnjavaju da su pojedini tragovi krvi posle punih 73 dana velike istrage, zbog toga što su jednom automobili bili oprani i čišćeni cak varikinom, pa je to znatno usporilo njihovu istragu.

Zbog svega traga tužilaštvo je odmah naložilo ponovno saslušanje svih Marjanovića, koji ma će biti ponuđeno potpuno novo testiranje na poligrafu.

Istraga jos napokon nije stala i svaki dan imamo neka nova saznanja i indicije za razrešenje ovog svirepog ubistva. Na samom početku ove istrage, članovima porodice smo zaplenili neke lične stvari, radi daljeg ispitivanja. Među njima i automobile, kao i obuće, tepihe, Zoranovu vazdušnu pušku – objašnjava izvor iz srpskog tužilaštva.

rijaliti24.com


 
Top