Jelena Karleuša ima jako mnogo ozbiljnih zdravstvenih problema, ali to krije od svih u javnosti ! Za njeno veliko pogoršano zdravstveno stanje znaju samo njeni blizi članovi  porodice koji su joj za sada velika podrška..

Jelena je osjetila iznenada veliku malaksalost i imala jako velike glavobolje početkom mjeseca, na odmoru u Dubaiju. Iako je za siru javnost porodično ljetovanje sa suprugom Duškom Tošićem i kćerkama Atinom i Nikom izgledalo zaista mnogo idilično, Karleuša je većinu vremena provela u svojoj sobi.

Teško je i jedva disala, a prvih dana je to sebi pripisivala promjeni klime. Međutim, nekoliko puta je osjetila i jaču nesvjesticu, pa je svakodnevno imala uzasne glavobolje. Duško je nagovarao da prekinu odmah odmor i vrate se svojoj kući, ali ona nije htjela zbog svojih malih kćerkica - kaže izvor blizak pjevačici. Doktori su joj rekli da je ta stvar mnogo ozbiljna. Imala je veliki stres za stresom, nije se mnogo odmarala, mnogo je radila ovih dana i na kraju ju je sve stiglo. Najveći svoj stres je doživjela kada joj je njena majka Divna završila u bolnici početkom ove godine! I eto, šest mjeseci kasnije iza toga , i ona ide na iste analize kao njena mama Divna.

kurir-info.rs



 
Top