Folk divi Ceci Ražnatović umalo je preseo veliki odmor na Kipru, kuda je ona rešila da pobegne od svojih stalnih svakodnevnih obaveza, kada je čula da je njen otac bio pritvoren u policijskoj stanici na saslusanje!

Kako magazin "Alo!" saznaje, Slobodan Veličković (67) bio je zadržan u pritvoru jer je sad u četvrtak u podne bio zatečen za volanom potpuno pijan!U policiji mu je bilo ponovo ponuđeno da se odmah podvrgne alko-testu, ali on ni tada nije želeo nista to da uradi i policija ga je privela. Potom mu je izdato jedno poveliko rešenje o zadržavanju, a kada su ga policajci krenuli da ga vode pravo u ćeliju, Veličković je tada bio zatražio da ga lekari pregledaju, tvrdeći da mu je bilo pozlilo i da se ne oseća bas dobro - kaže izvor od magazina Alo..

Policajci su bili izgubili tri sata, koliko su ga tada čekali po bolničkim hodnicima da Veličković bude pregledan, i onda napokon, oko 19 časova, mogli su da se vrate svojim redovnim zadacima, nakon što odveli Veličkovića u pritvor jer su lekari specijalisti konstatovali da mu nije bas ništa! - dodaje naš poznati sagovornik..

piknik.ba



 
Top