Finalistkinje od prve sezone najpoznatije show-a"Zvezda Granda" Tanja Savić i Slavica Ćukteraš bile su zaista nekada najbolje prijateljice sve dok Tanja navodno nije bila optužila Slavicu da je pokušala da zavede njenog tadašnjeg dugogodisnjeg momka. Prijateljstvo je ekspresno tada odmah bilo završeno, a drugarice nisu razgovarale čak nekoliko godina. Jedan lep povod je bio jedna dobra prilika da se njihov odnos za sada brzo izgladi.

U jednom trenutku se pojavila i jedna informacija kako je Slavica pozvala drugaricu Tanju da bude svedok na njenom venčanju, jer su rešile svoje velike i nejasne nesuglasice koje su trajale čak 7 godina.

Nakon svih ovih velikih peripetija, spekulacija o svađi, obe ove pevačice su potvrdile da su sada u dobrim odnosima, a Slavica i njen partner Vlada Avramov su juče postali roditelji jedne preslatke devojčice Viktorije.Mnogi su se pitali kako će i da li će od drugarice Tanje stići čestitka. I stigla je. Ispod jedne fotografije koju je Slavica objavila na svome Instagramu.
" Slavice, nek je živa i zdrava devojčic mnogo godina" - napisala je Savićeva ispod Slavicine fotografije i ovim bacila sve u zaborav sve nesuglasice..

srbijadanas.com
 
Top